jueves, 22 de diciembre de 2011

22 de Desembre. 27ª Sessió d'Alfabetització Digital (Eduard)

Avui és l’últim dia de classes ja que comencen les vacances de Nadal. La sessió d’avui ha estat dedicada a resoldre tots aquells dubtes o problemes que haguem tingut o que ens han sorgit mentre realitzàvem les tasques encomanades.
Amb l’Eduard hem pogut resoldre aquests dubtes ja que per a poder presentar aquest bloc correctament feien falta altres aspectes importants per aquest (com ara el Voki, els enllaços RSS, entre d’altres).
Avui tothom prenia atenció ja que si no era així et perdies en els passos a seguir i per tant, les tasques es complicaven. L’Eduard ens ha donat les indicacions necessàries per a poder crear el nostre  propi Voki, un personatge animat que es pot personalitzar i el qual pot reproduir una frase o text que tu vulguis que digui. Un cop teníem el nostre personatge creat, ens ha introduït les RSS, amb les quals el nostre bloc estarà sempre actualitzat amb les noticies d’última actualitat, en el nostre cas referents a l’educació.
Un cop finalitzades aquestes dues tasques, hem resolt dubtes respecte la creació del Moodle.
Al finalitzar la sessió l’Eduard ens ha dedicat una estona del seu temps ha resoldre’ns dubtes referents al Moodle i al bloc personal, ja que aquestes dues tasques tenien un data màxima d’entrega, el dia de Sant Esteve. Gràcies a aquesta petita estona, els meus dubtes han quedat totalment resolts i he pogut acabar les tasques a casa correctament.


Aquí us presento al meu VOKI:

No hay comentarios:

Publicar un comentario