martes, 10 de enero de 2012

10 de Gener. 28ª Sessió d'Alfabetització Digital (Joan-Anton)

Avui tornem a la rutina desprès d’aquests dies de descans...
Aquesta sessió ha estat dedicada a l’elaboració del projecte final “El fons marí” que s’ha d’entregar el 3 de febrer. Aquest projecte consta de tres parts: l’elaboració de l’informe; l’elaboració de les activitats que tenim pensades pel projecte (3 JClic, un joc interactiu i un bloc tant per a les famílies com per als alumnes); i la presentació del cartell a la Fira.
La primera part, l’informa ha de constar d’un màxim de 5 pàgines en els que s’expliquen les característiques de l’escola, del grup-classe en els que tenim pensat dur-lo a terme, els objectius, el desenvolupament de les activitats, l’avaluació i la valoració de tot el grup.
La segona part, l’elaboració de les activitats ens les hem repartit per tal que ens sigui més fàcil la realització d’aquestes. Juntament amb la Marina Alba ens hem encarregat de realitzar els tres Jclics, que tractaran sobre els animals del fons marí. El de P3 consistirà en construir un puzle d’un cavallet de mar; els de P4 en relacionar la imatge d’un animal amb el seu nom, i per últim, el de P5 en trobar sis animals marins en una sopa de lletres.
El projecte està pensat per a que els alumnes siguin els principals participants de totes aquestes activitats, sent ells els encarregats de realitzar-les i d’elaborar algunes de les tasques amb les eines digitals.
És un treball en el que m’hi sento molt a gust tot i que el gaudiria molt més si no estiguéssim fins al capdamunt de feina, ja que d’aquesta manera les activitats serien molt més profitoses i inclús millor elaborades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario