jueves, 22 de diciembre de 2011

20 de Desembre. 26ª Sessió d'Alfabetització Digital (Joan-Anton)

A la sessió d’avui amb en Joan Anton, hem realitzat la segona exposició del treball en el qual hem hagut d’analitzar com es treballàvem les TIC a l’educació infantil d’un centre, en el nostre cas, de l’escola Garbí. El que havíem vist de l’escola i les conclusions que vam extreure un cop feta la visita, van quedar plasmades en el power point que vam crear per a l’exposició.
Durant l’exposició, he m fet una breu explicació de la filosofia pedagògica del centre, explicant també la varietat de recursos tecnològics dels que disposen, la metodologia que empren d’aquests i la formació que reben els professors respecte les TIC.
Considero que ha estat una exposició interessant ja que aquest centre ofereix una gran quantitat en relació a les TIC, des d’un canal de televisió propi, blogs tant per els alumnes com per als pares i professors, i d’altres. Al llarg de la presentació hem fet ús d’enllaços per tal de que la resta de companys poguessin apreciar els recursos d’aquesta escola. El fet que un dels membres del grup hagués estat estudiant de l’escola Garbí, ens ha facilitat tant la preparació del treball com l’exposició.
Un cop finalitzada la nostra hem estat atents a les altres exposicions ja que amb aquest mètode aprecies com cada escola implanta les TIC i quin ús li fan. Quan hem acabat tots, hem establert un petit debat respecte les subvencions que es donen a les escoles i en què es basen per oferir-les.
Ha estat una classe molt enriquidora ja que hem après coses noves i hem pogut observar la varietat de recursos de que disposen les escoles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario