viernes, 16 de diciembre de 2011

15 de Desembre. 25ª Sessió d'Alfabetització Digital (Àngels)

Avui hem realitzat la classe amb l’Àngels, i ens ha introduit un programa nou, que la veritat, tot i escoltar i estar atenta a classe, he trobat molt difícil de seguir, ja que em resultava molt complicat. Aquest programa és el Corel Draw, una barreja entre les eines del Photoshop i les del Word, el qual et permet realitzar nous dibuixos a partir d’una imatge qualsevol. Considero que és bastant complicar ja que té moltes eines per utilitzar i si no el domines gaire com era el nostre cas, costa seguir el ritme i captar els passos més importants, però a mesura que vas treballant i fas l’esforç per a seguir tots els passos, vas trobant-li el truc.
És un programa que ens pot oferir un gran ventall de possibilitats i amb el que podem aprofundir en els nostres coneixements en el món de la informàtica i la tecnologia.
Amb l’ajuda i guia de l’Àngels hem hagut de dibuixar a través del programa una maduixa idèntica a la imatge que havíem extret d’internet. Amb ella havíem de marcar una sèrie de punts que delimitessin el contorn i d’aquesta manera començar a crear una maduixa molt semblant a la real, però en forma de dibuix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario