jueves, 20 de octubre de 2011

20 d'Octubre. 10ª Sessió d'Alfabetització Digital (Àngels)


En aquesta última sessió, hem tornat a trobar-nos amb l’Àngels i aquesta vegada ha estat per treballar amb dos programes mínimament coneguts per a mi però dels que no posseeixo grans dominis per treballar amb ells. Aquests dos programes són  el Paint i l’Adove Photoshop i ens permeten extreure informació de les nostres fotografies i poder retocar-les amb les eines del Photoshop en el cas que hagin quedat enfosquides, que vulguem modificar els colors o d’altres.
Aquesta sessió va ser una mica caos per a mi ja que no havia treballat mai amb el Photoshop, i entre el xivarri que hi havia a classe i que s’havien de realitzar molts passos, em perdia constantment i havia de demanar-li a l’Àngels que repetís el que havia anomenat. Ara bé, he de dir que, tenint en compte el poc ús que he realitzat amb aquest, és un bon programa, amb una gran quantitat d’eines amb les que pots modificar les imatges i amb les que et permet millorar la qualitat de les teves imatges. He après a canviar la mida de les imatges, guardar-les en formats nous i apreciar les diferències que suposa arxivar una imatge en un format o en un altre. Considero que ha estat una classe molt profitosa de la que li hem pogut extreure bon profit, però per aprendre a fer un bon ús del Photoshop es requereix més d’un dia de pràctica.
Des del meu punt de vista, i tenint en compte l’estima que li tinc a la fotografia, considero que aquest programa em pot servir de molta ajuda per a millorar la qualitat de les imatges que hagi realitzat o que realitzi. Així que espero poder seguir aprofundint en aquest programa.
Imatge realitzada amb el Paint
Imatge retocada amb el Adove Photoshop

No hay comentarios:

Publicar un comentario